Beveiliging

Bescherm uw huis en waardevolle bezittingen met ons uitgebreide assortiment beveiligingsoplossingen, waaronder inbraakpreventie, geavanceerde beveiligingscamera's, brandalarmsystemen, toegangscontrole en betrouwbare kluizen. Uw veiligheid, onze prioriteit.

Inbraak

Beveiligingscamera & intercom

Brandmelder

Toegangscontrole

Kluizen

Elektra

Ontdek een wereld van elektrische mogelijkheden. Van elektrische techniek tot saunainstallaties en laadpalen. Wij zorgen voor innovatie en betrouwbaarheid in al uw elektrische behoeften.

Elektra

Sauna

Laadpaal

Radiozendamateur

Tips: huis veilig achterlaten

Alarmsysteem

Kies voor veiligheid: Investeer in een alarmsysteem, laat het door een professional installeren voor een correcte werking en gemoedsrust, vermijd doe-het-zelfkits.

Kluis

Veiligheid van waardevolle spullen: Bewaar ze in een kluis bij de bank of aangeschaft exemplaar met juiste waardeberging. Houd waardevolle items uit het zicht als er geen kluis is.

Sluit ramen en deuren

Voor veiligheid: sluit ramen en deuren, bewaar sleutels zorgvuldig. Koop eenvoudig te bevestigen sloten bij de doe-het-zelfwinkel als u geen sloten heeft.

Sociale controle

Vakantie: Buren op de hoogte stellen van vertrek en terugkeer. Sociale controle: Buren waarschuwen bij verdachte geluiden. Geef contactgegevens door voor noodgevallen en alarmeren indien nodig.

Tijdklok

Verbeter de beveiliging: Plaats elektronische tijdklokken op lampen in keuken en woonkamer. Schakel lampen op wisselende tijden in met dit handige apparaatje voor meer huiselijke indruk.

Waardevolle spullen

Beveilig je waardevolle spullen: Markeer en fotografeer ze voor bewijs bij diefstal. Vul de registratiekaart van de politie in om gegevens bij te houden. Bewaar deze apart van de kostbare spullen.

Onze leveranciers

Onze nauwe samenwerking met leveranciers stimuleert innovatie voor doelgerichte, op maat gemaakte oplossingen die het verschil maken.

Heeft u vragen? Neem gerust contact met ons op!